Geri

Başkan Vekili Akkuş gençlerle buluştu

Salıpazarı Belediye Başkan Vekili Nurşen Akkuş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ile Kitap Kahve Gençlik Merkezi’nde gönüllü lider gençlerle buluştu.

12:02:05 | 2023-06-05


Haberi Sesli Dinle

Salıpazarı Belediye Başkan Vekili Nurşen Akkuş önce Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam’ı makamında ziyaret ederek yapılan ve devam eden çalışma ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra Kitap Kahve Gençlik Merkezi’nde gönüllü lider gençlerinin yanı sıra antrenörleriyle sohbet eden Nurşen Akkuş, “İlçemizdeki gençlerimize yönelik olarak yapılan ve devam eden çalışmaları takdirle karşılıyorum” dedi.

‘SORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLIYORUM’
Spor salonuna geçen Salıpazarı Belediye Başkan Vekili Nurşen Akkuş, atletizm, masa tenisi, boks ve fitness antrenörlerine başarılar dileyerek, sporcuların isteklerini dinledi. Spor kompleksi, suni çim saha tesisleri, tenis kortu ve spor salonunun gençler tarafından dolu dolu kullanılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Akkuş, “İlçemizde ikamet eden gençlerimize ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz. Burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GÜNÜN ANISINA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Yaptığı ziyaretlerin ardından spor salonunda çalışan ve gelecek vaden genç sporcularla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Nurşen Akkuş, ”Sizlere güveniyorum” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER


salıpazarısalıpazarı belediyesisporgençliknurşen akkuş