Geri

Başkan Var'dan bayram mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır” dedi.

12:05:15 | 2022-04-30


Haberi Sesli Dinle

Başkan Var, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ramazan Bayramının kardeşlik duygularının geliştiği, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel günler olduğunu belirten Başkan Var, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir” dedi.

'TÜM MİLLETİMİZİN ORTAK MUTLULUĞU'
Hoşgörü ve sevgi ile bu bayramı da milletçe kenetlenerek kutlayacaklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Milletçe ortak mutluluğumuz ve sevincimizin en üst noktalara çıktığı, rahmet dolu günlerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferinde bulunmanın hazzını yaşıyoruz. Yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramı'nda, halkımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

'EN İÇTEN DUYGULARIMLA KUTLUYORUM'
Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın, büyük onur ve mutluluk verici olduğunu ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var,“ Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bu vesileyle, tüm hemşerilerimin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum ” diye konuştu.
Köksal ÖNER


saadet varTürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesiramazan bayramıbayram mesajı