Geri

Başkan Togar: Sözümüzü tuttuk

Tekkeköy'de belediye tarafından ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken, Başkan Hasan Togar, 2014 yılında verdikleri bütün sözleri tuttuklarını söyledi.

11:04:59 | 2022-05-23


Haberi Sesli Dinle

Tekkeköy'de belediye tarafından ilçenin dört bir yanında alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken, Başkan Hasan Togar, 2014 yılında verdikleri bütün sözleri tuttuklarını söyledi.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Melek Halil ve Meclis Üyelerinin de katıldığı toplantıda Ağırlar'a belediye tarafından ilçede yürütülen ve planlanan çalışmaları anlattı.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK
Belediye olarak ilçenin gelişimi noktasında bir çok alanda çalışmalar yürüttüklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "2014 yılında ‘Tekkeköy Benim Sevdam’ diyerek çıkmış olduğumuz bu kutlu hizmet yolculuğunda çok şükür 2014 yılından günümüze kadar geçen sürede söz verdiğimiz bütün projeleri gerçekleştirmenin yanında, bir o kadar daha projeye ve hizmete imza atarak bize güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık" dedi.

TEKKEKÖY'Ü DAHA İLERİ TAŞIMAK İÇİN
Şehir merkezinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanında kırsal mahallelerde de yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yol ve içme suyu gibi bir çok konuda çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Togar, "Tekkeköy'ü daha ileriye taşımak ve ilçe halkımıza daha iyi yaşam imkanları oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Verdiğimiz bütün sözleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

İNCİ'DEN TEŞEKKÜR
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci de, ilçede AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden birinin gerçekleştiğini belirterek, çalışmalarından dolayı Başkan Hasan Togar'a teşekkür etti.


tekkeköytekkeköy belediyesitekkeköy belediye başkanıhasan togarak partihizmetbelediye