Geri

Başkan Kıyma, muhtarlarla buluştu

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, 17 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, 2023 Mayıs Ayı istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

11:41:33 | 2023-05-23


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Belediye Başkanı Kıyma, Yakakent’deki muhtarlarla 2023 Mayıs ayı istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelerek mahallele muhtarlarının talep, öneri ve şikâyetlerini dinledi. İlçedeki sorunları tespit etme ve çözüme kavuşturmak amacıyla Yakakent Belediyesi Çözüm Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı, meclis üyeleri, ilgili birim müdürleri ve teknik personeller katıldı.

SİZLER, BİZİM GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZSINIZ
Muhtarların, vatandaşların talep ve şikâyetlerini öğrenme konusunda belediye ile halk arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Başkan Kıyma “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz, kulağımızsınız. Bir anlamda hem halkın temsilcisi, hem de bizi temsil eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz ki vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya da resmi tüm kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu bağlamda mahallelerimizin sorunlarını öncelikle sizlerden alarak, çözüm üretiyoruz ve uyguluyoruz” dedi.

Tek tek söz alan muhtarlar, belediyenin mahallerin sorunlarını yerinde inceleyerek hizmet vermeye çalıştığını belirterek, mahallerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını ve sorunlarını çözüme kavuşturmasından dolayı Başkan Kıyma’ya teşekkür etti. Ayrıca Başkan Kıyma, toplantı esnasında muhtarların kendisine yöneltilen sorularına da cevap verdi.


yakakent belediyesiyakakenthüseyin kıymabelediyemuhtarsamsunsamsun haberleri