Geri

Başkan Kıyma muhtarları dinledi

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin kıyma, her ay muhtarlarla buluşuyor. Ekim ayı Muhtarlar Toplantısı'nda da muhtarlar Başkan Kıyma'ya istek ve taleplerini iletti.

15:03:39 | 2022-10-26


Haberi Sesli Dinle

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin kıyma, Ekim ayı Muhtarlar İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi. İlçe Tarım Müdürü Osman Akman ile birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle muhtarları kendi bölgelerinin eksikliklerini iletme imkanı bulurken, Başkan Kıyma da belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun, talep ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Kıyma, toplantıda tarımsal faaliyetler hakkında da istişarelerde bulunduklarını söyledi.

YEREL YÖNETİMİN İLK BASAMAĞI
Yakakent Belediyesi'nde yapılan toplantıda konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündüzlü Mahallesi Muhtarı Niyazi Çiçek, muhtarlığın önemine dikkat çekerek, muhtarlığın halka hizmet zincirinin olmazsa olmaz halkası olduğunu söyledi. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma da, muhtarlık müessesesinin önemli bir müessese olduğuna vurgu yaparak, "Yerel yönetimin ilk basamağı, devlet hizmetlerinin verildiği ilk basamaktır. Halkımızın devlet hizmetleriyle buluştuğu, devleti temsil anlamındaki ilk kurumsal yapı muhtarlıktır. Bizde yaklaşık sekiz buçuk yıldır Yakakent Belediyesi olarak Yakakent'e hizmet noktasında merkez ve kırsal mahallelerimize siz muhtarlarımızla birlikte uyumlu bir çalışmayla en güzel hizmetleri imkanlarımız dahilinde vermeye gayret ediyoruz. Bu anlamda bizlerin gözü, kulağı oluyorsunuz. Her yapılan güzel hizmette sizlerin de büyük bir emeği ve katkısı var. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YAPILACAK ÇALIŞMALARI ANLATTI
Başkan Kıyma, konuşmasında yapılan hizmetlerden kısa bilgilendirmeler yaparak, önümüzdeki kış mevsiminde yapılacak çalışmalar ve tarımsal faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu.
Konuşmaların ardından muhtarlar mahallelerinin sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini iletti.

Haber: Mustafa KAHYA / Yakakent


YAKAKENTYAKAKENT BELEDİYESİHÜSEYİN KIYMAMUHTAR