Geri

Başkan Kıyma depremzede aileleri ziyaret etti

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ilçeye gelen depremzedeleri ziyaret ederek, “Bugünleri hep birlikte el ele gönül gönüle aşacağız.” dedi.

13:04:32 | 2023-02-22


Haberi Sesli Dinle

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, Yakakent'e gelen depremzede sayısı 90 kişiye ulaştı. Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, yıkımın yaşandığı illerden gelen depremzede vatandaşları ziyaret ederek "Bu günleri hep birlikte hep birlikte gönül gönüle aşacağız" dedi.

Belediye Başkanı Kıyma, beraberinde eşi Nezahat Kıyma, Belediye Meclis Üyesi Turan Çakır ile depremin yaşandığı illerden gelen ve ilçede misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Afetzede vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Başkan Kıyma, "İnşallah bu sıkıntılı günleri, hep birlikte gönül gönüle vererek, yardımlaşma ve dayanışmayla atlatacağız. afetin yaralarını saracağız. Biz belediye olarak, devletimiz ve milletimiz sizlerin yanındadır" dedi.

Haber: Mustafa KAHYA / YAKAKENT


samsundepremkahramanmaraşpazarcıkgaziantepmalatyadiyarbakırkilisadıyamanşanlıurfaafadsamsun haberlerideprem haberyakakentyakakent belediyesidepremzede