Geri

Başkan Edis'ten Vali Karaömeroğlu'na tarihi kitap

Vezirköprü Belediyesi tarafından hazırlanan ve ilçenin tarihini anlatan kitabı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’na makamında Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis adına takdim etti.

09:47:24 | 2022-08-15


Haberi Sesli Dinle

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner, Vezirköprü Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sadık Edis’in işlerinin yoğun olması nedeniyle Vezirköprü Belediyesi tarafından hazırlanan 'Tarih Boyunca Vezirköprü' adlı kitabı, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’na Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sadık Edis adına takdim etti.

‘İLÇEMİZDE YERİ ÇOK BÜYÜK’
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun, Vezirköprü ilçesinde 2008 - 2010 yılları arasında Kaymakam olarak görev yaptığını belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “İlçemizde görev yaptığı süre içinde birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Değerli hemşerilerimin ve benim yanımda kendisinin yeri çok büyüktür. Bu nedenle her zaman içimizde olan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner abimizin aracılığı ile birlikte bu güzel ve şirin ilçenizin üzerinde Tarih Boyunca Vezirköprü yazılı olan bu güzel kitabı kendisine ulaştırmak üzere gönderdik ”diye konuştu.

KİTABI SAKLAYACAĞIM
Daha önce görev yaptığı Vezirköprü'nün tarihini anlatan kitabı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner’den teslim alan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, “Günlerimin dulu dolu geçtiği ve geçmişteki tarihi ile güzel olan ilçede Kaymakam olmanın onurunu ve gururunu yaşadım. Orada benim büyüklerimin mezarı var. Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis’in bana göndenmiş oluğu bu kitabı saklayacağım. Kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu güzel ilçemi ziyaret etmeyi planlıyorum” şeklinde konuştu.


vezirköprüvezirköprü belediyesiibrahim sadık edissinopsinap valisierol karaömeroğluköksal öner