Geri

Başkan Demirtaş'tan yeni dönem mesajı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

09:35:08 | 2022-09-12


Haberi Sesli Dinle

Başkan Demirtaş mesajında; “Yaz tatilinin ardından, yavrularımız yeniden okula dönmelerinin heyecanını yaşıyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıkları ve huzurları her şeyden önce gelir. Bu nedenle bütün okullarımızda belediye olarak talep edilen konularda çalışmalara destek vermekteyiz. Ailelerimizin gönlü bu konuda ferah olsun. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli olarak her yıl olduğu gibi bu yılda bizlere düşen hizmetlerde desteklerimizi sürdüreceğiz. Okulların ihtiyaçlarında, sosyal projelerinde ve okul dışı çocuklarımıza verilen kültür, sanat ve spor eğitimlerinde elimizden geldiğince yer aldık, bundan sonra da yer almaya ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

İLKEM İLE EĞİTİME KATKI SAĞLIYORUZ
Eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan İLKEM Eğitim Merkezi ile öğrencilerin eğitimlerine katkı sağladıklarını vurgulayan Başkan Demirtaş, ”Çünkü bizler inanıyoruz ki gelecek onlarla şekillenecek. İlkadım gelecek yıllara eğitimli insanının başarısıyla damga vuracak. Türkiye’nin hayallerini hedeflere, hedeflerini gerçeğe dönüştürme mücadelemizde en büyük güç kaynağımız, nitelikli, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerimizdir. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’na merhaba diyen tüm öğrencilerimize ve onları geleceğe hazırlayan değerli öğretmenleri ile tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyorum. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak eğitim camiamıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşOKULEĞİTİM