Geri

Başkan Demirtaş'tan öğretmenlere 104 çiçek

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yeni ders yılı için hazırlanan ilçedeki 104 eğitim yuvasındaki öğretmenlere çiçek göndererek yeni eğitim-öğretim yılını kutladı.

13:30:34 | 2022-09-12


Haberi Sesli Dinle

Başkan Demirtaş, İlkadım’da eğitime başlayan 104 okula çiçek göndererek yeni eğitim yılını kutladı. İlk olarak Tepecik İlköğretim Okulunu ziyaret eden Başkan Demirtaş, ardından İlyasköy Türk-İş İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Üzeyir Koçyiğit’le sohbet eden Başkan Demirtaş, ”Eğitime değer veren bir Belediye Başkanı olarak eğitime her zaman destek veriyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim alması noktasında İlkadım Belediyesi olarak okullarımıza her türlü desteği veriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır. Bu düşüncelerle geleceğimizi emanet ettiğimiz, sevgi, sabır ve özveriyle görevlerini yerine getiren eğitimin her kademesindeki öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum” dedi.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşokuleğitimöğretmençiçek