Geri

Başkan Demirtaş'tan gönüllere dokunan destek

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım’da gönüllere dokunmaya devam ediyor. Başkan Demirtaş, Samsun Altı Nokta Körler Derneği'ne 40 adet görme engelli vatandaşların en tabii ihtiyacı olan beyaz baston hediye etti.

14:41:47 | 2024-02-28


Haberi Sesli Dinle

Hizmet gezileri sırasında Samsun Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerine misafir olan Başkan Demirtaş, ”Beyaz Baston” talebinde bulunan Dernek Başkanı Gürbüz’ün bu isteğini yerine getirdi.
Başkan Demirtaş, Dernek Başkanı Ufuk Gürbüz ve üyelerle bir araya gelerek sohbet edip, 40 adet beyaz baston hediye etti.

“40 tane manevi kardeşiniz var”
İstihdam ve erişim sorunlarının yanı sıra can güvenlikleri, yol arkadaşları olan bastonları bir ricalarıyla kendilerine ulaştıran Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a yönetim adına teşekkür eden Samsun Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, ”Görme engeli kardeşlerimizin sorunlarını yüzde 10 düşürebileceğimiz beyaz bastonumuz bir metal gibi görükebilir.Bu bstonlar arkadaşlarımız normal yaşamlarında kullanacakları bir yol arkadaşı. Bizlere karşı yapılan bu hareket bir birlikteliktir. Sıcak ilişkilerdir. İlerki zamanlarda ortak büyük makro projelerimizi beraber yürüteceğiz. Artık sizin İlkadım’da 40 tane manevi kardeşiniz var” diye konuştu.

“Biz hep onlarlayız”
Ziyaretin, sevgilerini birbirlerine karşı göstermesi nedeniyle kendilerine mutlu ettiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da, “Ufuk Başkanımızı ziyarette gitmiştik. Bize taleplerini dile getirmişti, o zaman biz de kendisine yardımcı olacağımızı ifade etmiştik. Talepleri, en doğal, en temel ve en zaruri ihtiyaçları olan beyaz bastondu. Bugüne nasip oldu. Bugün 40 adet beyaz bastonu teslim etme imkanı bulduk. Hayırlı olsun. Elbirliğiyle onların şehirdeki ihtiyaçları neyse, bunları da gidermeye çalışıyoruz” dedi.


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşilkemeğitimdavut özhalk eğitimsamsunsamsun haberlerialtı nokta körler derneğiufuk gürbüz