Geri

Başkan Demirtaş'tan anlamlı kampanyaya destek

"Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma” sloganlı afişlerle vatandaşları bilgilendiren Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesine İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş destek verdi.

12:19:44 | 2022-07-06


Haberi Sesli Dinle

Kültürümüzün bir parçası olan bayram, düğün, nişan, asker uğurlaması, spor müsabakası gibi etkinlikler sırasında/sonrasında ateşli silahla havaya ateş açılması sonucunda istenmeyen olaylar yaşanmasını önlemek, kamu düzeninin sağlanması ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla "Mutluluğa Kurşun Sıkma Geleceği Karartma" kampanyası ile farkındalık oluşturmak isteyen Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi yeni evlenecek genç çiftlerin mutluluklarına ortak olurken, kampanya hakkında davete gelenleri bilgilendiriyor.

112'Yİ ARAYARAK BİLDİRİN
Özellikle yeni evlenecek çiftlerin nikah merasimlerini takip eden ekipler, İlkadım Belediyesi Derebahçe Düğün Salonu’nda evlilik yolunda ilk adımı atan Mehmet Can&Ece çiftinin mutlu anlarına İlkadım Belediyesi Başkanı Necattin Demirtaş’la birlikte katılım sağladı. Kısa tanıtım filminin ardından kampanya hakkında davetlilere bilgiler aktaran ekipler, "Sevinçlerin üzüntüye dönüşmemesi için sizlerden destek istiyoruz. Sizler de mümkün oldukça çeşitli organizasyonlarda ateşli silahları kullananları 112 hattını arayarak bizlere bildirmenizi istiyoruz" dedi.

TEBRİK ETTİ, DESTEK İSTEDİ
Genç çiftleri tebrik eden ve mutluluklar dileyen Başkan Demirtaş, ”Çiftlerimizin nikahlarını kıyarak en mutlu günlerine ortak olurken bu mutluluğun acı bir şekilde son bulmaması için Toplum Destekli Polislik Şubesince gerçekleştirilen bilinçlendirme çalışmalarına destek olma şansı yakaladık. Maalesef hepimiz bu eğlencelerde bir kaç kendini bilmezin yaptığı hataları görüyor ve duyuyoruz. Bu eğlencelerde silah sıkılmaması ve konvoylarda trafiği aksatacak hareketlerin yapılmaması için belediye olarak gereken tüm desteği sağlamaya hazırız. Polis teşkilatımızın bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz ve aynı hassasiyeti hem düğün sahiplerinden hem de tüm halkımızdan bekliyoruz. Bu vesile ile bu güzel tarihte dünya evine giren tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Demirtaş, genç çiftlere Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve evlilik yolunda imza atıkları kalemi hediye etti.


ilkadımilkadım belediyesiilkadım belediye başkanınecattin demirtaşpolistoplum desteklisilahdüğünnikah