Geri

Başkan Demirtaş 'Sevdamız Samsun'u ziyaret etti

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Sevdamız Samsun Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Demirtaş, gelecek dönem için projelerini anlattı.

13:47:23 | 2024-03-21


Haberi Sesli Dinle

Sevdamız Samsun Genel Merkezi, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ağırladı. Ziyaret sırasında Demirtaş'a platformun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verildi.

Başkan Demirtaş da, ziyarette yaptığı konuşmada, "Samsun'un kalkınması için her türlü desteğe hazırım. Sevdamız Samsun Genel Merkezi çalışmaları takdire şayan. Bu Genel merkezin Samsun'un gelişmesi için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.

SAMSUN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven de, "Sevdamız Samsun, Samsun'un sevdalılarıyla birlikte büyümeye ve gelişmeye devam edecek. Genel merkezimiz, Samsun'un daha güzel bir şehir olması için çalışmaya devam edecek. Sayın Demirtaş'ın Genel Merkezimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutluyuz. Kendisinin Samsun'a olan sevgisi ve katkıları bizler için çok önemli. Sayın Başkanı projelerimize verdiği destek ve katkı için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisinin, Samsun'un kalkınması için sarf ettiği çabalarını takdirle karşılıyoruz" diye konuştu.


sevdamız samsunnuri sevenilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaş