Geri

Başkan Demirtaş, iftarda muhtarlarla buluştu

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, merkez ilçe sınırları içinde kalan 61 mahallenin muhtarına iftar yemeği verdi. Başkan Demirtaş, birlikteliğin, paylaşmanın, aynı sofrada buluşmanın değerine dikkat çekti.

13:30:20 | 2023-04-09


Haberi Sesli Dinle

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş iftar yemeğinde İlkadımlı mahalle muhtarları ile buluştu. Her fırsatta mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan Demirtaş düzenlenen iftar yemeğinde muhtarların taleplerini de dinledi.

PROJELER DEVAM EDİYOR
İlkadımlı mahalle muhtarlarına selamlama konuşması yapan Başkan Demirtaş, ”Değerli arkadaşlar bu 4 yıllık süre içinde sizlerin gözlemleriyle, yardımlarıyla, mahallelerinizin göz ve kulağı olup desteğinizle ilçemize hizmet etmeye çalıştık. İyi ve güzel şeyler yaptığımıza da inanıyorum. Bu dönemdeki yardımlarınız, destekleriniz, yapıcı eleştirileriniz için çok teşekkür ediyorum.Ramazan Ayında düzenlediğimiz iftar programımızda sizlerle bu mübarek günde bir araya geldik. Kısa bir sürede tamamlanacak Ataocağı ,Şefkat Evi ve Hasta Refakatçi evi projelerimiz var. Yapmış olduğumuz hizmetlerle hep birlikte İlkadım’ı geleceğe taşıma gayretinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

4 YILDA YAPILANLARI GÖRÜYORUZ
İftar programını düzenleyerek kendilerini biraraya getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür eden İlkadımlı muhtarlar, "Biz muhtarlar olarak ilçemize son 4 yılda yapılan hizmetleri görüyoruz. Belediyemizin çalışmalarını kesintisiz devam ettirdiğini ve biz muhtarlarla uyum içinde bir çalışma sergilediğini söyleyebiliriz. Sayın Başkanımız her zaman yanımızda oldu” şeklinde konuştu.

 


ilkadımilkadım belediyesinecattin demirtaşmuhtariftarramazansamsunsamsun haberleri