Geri

Başkan Demir görevi Soğuk'a devretti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağlık sorunları nedeniyle görevini geçici olarak Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk'a devretti.

10:22:29 | 2022-07-21


Haberi Sesli Dinle

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sağlık sorunları nedeniyle Ankara'ya gitti. Ankara'da gittiği hastanede sağlık sorunu olduğu ortaya çıkan Başkan Demir, görevi Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk'a devretti.

DUA BEKLİYORUM
Başkan Demir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yaklaşık bir aydır bacağımda hissettiğim ağrılar üzerine gittiğim Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucu öğrenmiş olduğum hastalığımın kesin teşhis ve tedavisi için bir süre Ankara'da bulunacağım. Desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz kıymetli hemşehrilerimin duaları ile bu süreci en kısa zamanda atlatacağıma inanıyorum. Bu vesile ile hepinizi gönülden selamlıyor, dualarınızı bekliyorum" dedi.

SOĞUK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Ayrıca, görevi devralan Başkan Vekili Nihat Soğuk da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Cenab-ı Hak'tan acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda kendisini aramızda ve görevinin başında göreceğimizi temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


mustafa demirsamsunsamsun büyükşehirnihat soğuk