Geri

Başkan Demir: Aldığımız bayrağı çok iyi bir yere taşıdık

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tarihi bir dönemi birlikte yaşadık. Samsun’da aldığımız bayrağı çok iyi bir yere taşıdık. Samsun emin ve vizyoner bir şekilde istikbale yürüyüşünü sürdürecektir” dedi.

10:42:50 | 2024-02-13


Haberi Sesli Dinle

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2024 yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı 1’inci Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 52 gündem maddesi yapılan oylama ile ilgili komisyonlara sevk edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmek üzere ilgili komisyonlara hava edilmesinin ardından meclis üyelerine hitap eden Başkan Demir, “Samsun’da örnek bir çalışmaya imza attık. Tarihi bir dönemi birlikte yaşadık. Samsun’da aldığımız bayrağı çok iyi bir yere taşıdık. Yalnızca millete hizmet etmek ve Allah’ın rızası için çalıştım. Oy veren, vermeyen herkesi memnun edecek bir anlayışla gece-gündüz görevimizi ifa ettik. Gönül huzuruyla yeni başkana görevi devredeceğim. İnanıyorum ki Halit Başkan güzel bir oy oranıyla bu görevi devralacak ve şehrimize bu güzel meclisle güzel hizmetler yapacak.

31 Mart’ta görevi devralacak tüm belediye başkanlarımızın yanında olacağız, desteğimizi sürdüreceğiz” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bu şehir bölgenin merkezi. Bir tek Türkiye’ye değil dünyaya da örnek olacak ben inanıyorum. Bu yürüyüşe bu şehir başlamıştır. Bunun geri dönüşü yok. Her alan da yerel imkanların nasıl vizyoner bir şekilde hizmete dönüştüğünü bu şehir biliyor. 30 yılda hem şehrimize hem ülkemize hizmet ettim. Verdiğim her sözü yerine getirmenin müsterihliğiyle 31 Martta görevi devredeceğim. Samsun emin ve vizyoner bir şekilde istikbale yürüyüşünü sürdürecektir.”


mustafa demirsamsunsamsun büyükşehir