Geri

Başkan Aksu: 2023'e çok daha güçlü ilerliyoruz

Havza teşkilatı tarafından düzenlenen 'Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e programına katılan AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, "2023'e çok daha güçlü ilerliyoruz" dedi.

13:16:09 | 2022-11-12


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, önceki dönem Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ile birlikte Havza İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e programına katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve coşku içerisinde gerçekleşen programın başlangıcında Aksu, Demircan, Kayan ve Özdemir, katılımcıları tek tek selamladı.

BU GÖNÜL İŞİ
AK Parti'nin tüm teşkilatlarının olduğu gibi Havza teşkilatının da hizmet yolunda gece gündüz çalışarak yoğun mesai harcadığına dikkat çeken Başkan Ersan Aksu, "Burada çok anlamlı bir buluşma gerçekleştiriyoruz. 20 yıldır ülkemize, milletimize ve davamıza hizmet aşkıyla çalışan yol arkadaşlarımız ile bir aradayız. İşte bu gönül işi. Bu, vatan ve millet aşkı. Bu, ezan ve bayrak sevgisi. Kuruluştan günümüze görev alan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, ebediyete irtihal etmiş olan teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

YÜZ YILIN İŞİNİ 20 YILA SIĞDIRDIK
AK kadroların coşkusunun, heyecanının, inancının ilk günkü gibi olduğunu, 2023'e de birlik beraberlik içinde ilerlediklerini vurgulayan Aksu, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, milletimizin büyük desteğiyle çok güçlü şekilde yoluna devam ediyor. Büyük atılımlarla, hizmetlerle, yatırımlarla yüz yılın işini 20 yıla sığdırdık. Milletimizin büyük desteğiyle yapacak daha çok işimiz var. Biz birileri gibi 'çamur at izi kalsın' siyaseti değil, hizmet siyaseti yapıyoruz. Gönüllere giriyoruz, milletimizle beraber yürüyoruz. İşte bu anlamda da Türkiye Yüzyılı vizyonu çok önemli. İnşallah hep birlikte kararlı bir şekilde Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz. Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'nin yarınları çok daha güçlü olacak" diye konuştu.



Programa Başkan Aksu'nun yanı sıra il başkan yardımcıları, Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu, Havza Gençlik Kolları Başkanı Kadircan Şenkal, kuruluştan bugüne görev alan 3 kademe ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.


ak partihavzaersan aksuahmet demircan