Geri

Başkan Aksu'dan bayram mesajı

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

12:39:46 | 2022-07-08


Haberi Sesli Dinle

Başkan Aksu, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Millet olarak, paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin, kardeşliğin daha da çoğalmasına vesile olan, birlik beraberliğimizi pekiştirdiğimiz Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bayramlarımız kırgınlıkların sona erdiği, küskünlüklerin giderildiği önemli günlerdir ve coşku, sevinç, muhabbetle geçer. Bu bayramda da paylaşalım, kucaklaşalım, birbirimize yardımeli uzatalım, büyüklerimizi ziyaret edelim. Her vatandaşımız bizim için çok değerli ve vatandaşlarımızın refahı ve huzuru çok önemli. Bu noktada her zaman milletimizin yanında olduk.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, son 20 yılda ortaya konulan hizmetlerle, sayısız eserlerle büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Millet olarak inanç ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde 2023'e giderken, AK Parti teşkilatları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Gönül bağımızın çok kuvvetli olduğu milletimiz ile biriz, beraberiz. Esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hane ziyaretleri gerçekleştirerek hemşehrilerimizin evlerine misafir oluyor, sohbet ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de milletimizin yanındayız, yarın da olmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin ve milletimizin yarınları için çok önemli olan 2023'e omuz omuza yürüyor, hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Bu vesile ile aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yakınlarının bayramlarını tebrik ediyorum. Gazilerimizi şükranla selamlıyor, sağlıklı ömür diliyor, bayramlarını kutluyorum. Kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum. Bu düşüncelerle hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, gönüllere ve hanelere saadet, tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum."


samsunak partibayrambayram mesajıkurban bayramıersan aksu