Geri

Bando 55'ten SAMPA'ya ziyaret

Samsunspor gönüllüleri tarafından oluşturulan Bando 55'in kurucusu Samsunsporlu Aileler Platformu Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal ve müzisyen Ersoy Karaçalı, grubun resmi sponsoru Sampa’yı ziyaret etti. Ziyarette ortak projeler konuşuldu.

12:22:08 | 2022-08-10


Haberi Sesli Dinle

Geçtiğimiz sezon SAMPA sponsorluğunda, Samsunsporlu Aileler Platformu Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal ve müzisyen Ersoy Karaçalı'nın önderliğinde Samsunspor gönüllüsü 23 müzisyen ile kurulan Bando 55, sezon boyunca iç sahada Samsunspor'a destek verirken, taraftarların da beğenisini kazanıyor.

ORTAK PROJELER KONUŞULDU
Tribünde ikinci sezona girecek olan Bando 55 ekibinin kurucusu, Samsunsporlu Aileler Platformu Derneği Başkanı Cüneyt Şenkal ve müzisyen Ersoy Karaçalı, grubun resmi sponsoru SAMPA'yı ziyaret etti. Kurumsal İletişim Şefi Merve Dilsiz ile görüşen Şenkal ve Karaçalı, yeni sezondaki planlarını ve ortak projeleri konuştu.

TRİBÜNE RENK KATIYOR
Samsunspor'un bu sezon şampiyon olacağına ve Süper Lig'e yükseleceğine inandıklarını belirten Şenkal, "Bizler takımımıza tribünde desteğimizi verirken, Bando 55 de hem tribün coşkusunu 90 dakikaya taşıyor hem de tribüne renk katıyor. İnşallah bu sezon da Bando 55 tribündeki yerini alacak. Bando 55 Samsunspor 19 Mayıs Stadyumu'nda farklı bir tribün kültürü oluşturuyor. Şehrimizin gururu SAMPA da Bando 55'e sponsor olarak desteğini esirgemiyor. Bu banada SAMPA yöneticilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

'KADINA ŞİDDETE HAYIR' FORMASI HEDİYE ETTİLER
SAMPA Kurumsal İletişim Şefi Merve Dilsiz de, Samsun'un firması olarak Samsunspor'a her zaman maddi ve manevi destek olduklarını belirterek, "Samsunspor bu şehrin markasıdır. Bu manada herkes destek olmalıdır. Samsunspor tribünlerinde farkındalık oluşturan Bando 55'e sponsor olmak bizim için çok özel ve çok anlamlı. İnşallah Samsunspor'umuzun şampiyonluğunu sezon sonunda birlikte kutlayacağız" diye konuştu.
Ziyaret sonunda Şenkal ve Karaçalı, Merve Dilsiz'e Samsunspor'un bayanlara özel çıkarttığı mor forma ve Samsunspor arması hediye etti.

 


samsunsporbando 55sampa