Geri

Bafra TSO Başkanı Kocabaş'tan TOGG yorumu

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Kesim Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG)'nun Açılış Törenine katıldı. Kocabaş, "TOGG bir meydan okumadır, teknolojik dönüşümdür" dedi.

14:02:23 | 2022-10-31


Haberi Sesli Dinle

Türkiye'nin vizyon projeleri arasında yer alan TOGG'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda anlamlı bir açılış töreni düzenlendi.
Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra üst düzey yetkililer de katılırken, bu önemli törende Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Kesim de bulundu.

TOGG MEYDAN OKUMADIR
Türkiye'nin milli otomobili TOGG hakkında yorumlarda bulunan Başkan Kocabaş, "Türkiye'nin Otomobili sadece yerli ve milli otomobil yapmak değildir. TOGG bir otomobilden daha fazlasıdır. Türkiye kritik teknolojileri ithal eden değil, ihraç eden bir ülke haline gelecektir. Ezberleri bozmak kolay değil ama Türk girişimcileri olarak bizler ezber bozmak için buradayız ve ezberleri bozuyoruz ve bozmaya devam edeceğiz. İşte bu yüzden Türkiye'nin Otomobili, sadece yerli ve milli otomobil yapmak değildir.

TOGG bir otomobilden daha fazlasıdır, TOGG bir meydan okumadır. Togg teknolojik dönüşümdür. TOGG dijital ekonomiye geçiştir. Öncelikle böyle büyük bir projenin fikrini ve vizyonunu ortaya koyan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve ekibine Togg için elini taşın altına koyan herkese Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, üyeleri ve tüm Bafralılar, 19 Mayıslılar, Alaçamlılar ve Yakakentliler adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz” dedi.


toggbafra tsoSerdal Sefa Kocabaş