Geri

Bafra'dan İspirli'ye hayırlı olsun ziyareti

Bafra Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Lengerli Mahallesi Rahmi Şahin, Bafra'dan Samsun Toprak Mahsulleri Ofisi Müdür Yardımcısı olarak atanan Mustafa İspirli ve Baş Müdürü Derya Şahinler’i ziyaret etti.

14:06:03 | 2022-01-02


Haberi Sesli Dinle

Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Lengerli Mahallesi Rahmi Şahin, Bafra'dan Samsun Toprak Mahsulleri Ofisi Müdür Yardımcısı olarak atanan Mustafa İspirli ve Baş Müdürü Derya Şahinler’i ziyaret etti.

Bafra Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Lengerli Mahallesi Rahmi Şahin Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tosuner, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Andiç ve muhtarlar, Samsun Toprak Mahsulleri Ofisi Müdür Yardımcısı olarak Atanan Mustafa İspirli ve Baş Müdürü Derya Şahinler'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR GİRİŞİMDE BULUNDUK’
Yapılan ziyaretleri önemsediklerini dile getiren Bafra Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Lengerli Mahallesi Rahmi Şahin,“ Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tosuner, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Andiç, ve Muhtarlarımızla birlikte Toprak Mahsulleri Ofisi Samsun Başmüdürlüğüne Başmüdür Yardımcısı olarak atanan Mustafa İspirli ve Başmüdür Derya Şahinler hanımı makamlarında ziyaret ederek, Toprak Mahsulleri Ofisi regülasyonu ile tarım ve hayvancılık konularında bilgi alışverişlerinde bulunduk. Ofisin üreticilerin yanında olduğunu görmekten bir kez daha memnun olduk. Sıcak ilgilerinden dolayı müdürlerimize teşekkür ediyoruz ”diye konuştu.
Köksal ÖNER


Bafra Muharip Gaziler Derneğimustafa ispirlidevlet malzeme ofisiderya şahinler