Geri

Bafra'da duygulandıran ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Hüseyin Rahmi Kabakcı Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi’ni ziyaret etti.

11:45:58 | 2022-01-23


Haberi Sesli Dinle

Bafra’daki Dernek binasına girişte, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Hüseyin Rahmi Kabakcı ve Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı’yı’ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var’a Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü Köksal Öner ve derneğin Yönetim Kurulu üyelerinden Arife Gülal ile Fikrîye Önder de kapıda karşıladı.

‘HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ’
Bir dizi ziyaretler için ikinci kez Bafra’ya geldiklerini belirten Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Hüseyin Rahmi Kabakcı,“ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ve Yönetim Kurulu Üyelerini bir kez daha dernek binasında ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şehitlerimizin geride gözü yaşlı olarak bırakmış oldukları ailelerine her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı olarak destek olmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.

‘ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİSİNİZ’
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var ile bir süre sohbet eden Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay İbrahim Camcı, “Vatanımızın bekası, birlik ve beraberliği için hiç düşünmeden canını feda eden fedakarlığın ve kahramanlığın simgesi Aziz Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz onur kaynağımız ve toplumsal güvencelerimizdir. Bizler şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Bu vatan için canlarını feda eden şehit yakınlarımızın ve kahraman gazilerimizin sorunlarıyla ilgilenmek, dertlerine derman olmak hepimizin öncelikli görevidir" şeklinde konuştu.

‘ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Ziyaretin sonunda açıklamada bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var “ Deneğimizde bizleri yalnız bırakmayan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albayı Sayın Hüseyin Rahmi Kabakcı Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Sayın İbrahim Camcı ile Şehit ve Gazi İşleri Kısım Amiri Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Sayın Erdoğan Kapusuz’a şehit ailelerimizin adına teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

Samsun Garnizon Komutanlığı Şehit ve Gazi İşleri Kısım Amiri Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdoğan Kapusuz ise şehitlerimizin ruhuna bağışlamak üzere Kur'an-ı Kerim okudu ve duasını yaptırdı.
Köksal ÖNER


bafraTürk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik VakfısamsunSamsun Garnizon KomutanıTürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği