Geri

Atatürk'ü Türk milletinin ruhunda yaşatıyoruz

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir” dedi.

11:27:24 | 2021-11-09


Haberi Sesli Dinle

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Aziz Türk milletine uygarlık düzeyine yükselme yolunu açan, millet olma şuuruna ulaşmasını sağlayan, büyük devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, daima ileri düşünceye dayalı, gelişmeye ve yükselmeye ışık tutan görüşlerini içtenlikle benimseyerek uygulamak, milletimiz için vazgeçilmez ve değişmez bir ilkedir” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün tarihin yetiştirdiği ender değerlerden bir tanesi olduğunun altını çizen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Bin yıllık Büyük Türk Devletinin devamlılığı ve bir milletin varoluş destanı olan Millî Mücadelenin Lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

‘EKTİĞİ TOHUMLAR FİLİZLENDİ, BÜYÜDÜ VE GELİŞTİ’
Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyoruz. Bizler de O’nun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracağız” diye konuştu.

‘MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ’
Varoluş mücadelesiyle dünyada birçok ülkeye ilham kaynağı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceklerini n altını çizen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var, “Aziz Türk milleti geçmişte olduğu gibi birliğimizi ve kardeşliğimizi hedef almaya çalışanlar karşısında Atatürk’ün emaneti olan cumhuriyete ve milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyoruz. Bizler de bu kutsal vatanı korumak, gelecek nesillere güçlü, müreffeh ve dünyada söz sahibi bir Türkiye bırakmak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vatan uğruna canlarını hiç düşünmeden veren kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi, dava ve silah arkadaşlarını, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum” şeklinde konuştu. Köksal ÖNER


Saadet Var10 Kasım