Geri

Atakum Esnaf Sanatkarlar ve İnci İdea'dan indirim protokolü

Samsun Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında, esnaf ve yakınlarına eğitim hizmetinde indirim imkanı sağlayacak protokol imzalandı.

15:18:30 | 2022-03-01


Haberi Sesli Dinle

Samsun Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında, esnaf ve yakınlarına eğitim hizmetinde indirim imkanı sağlayacak protokol imzalandı.

Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Özel İnci İdea Eğitim Kurumları arasında eğitim hizmetinde indirim yapılmasına dair işbirliği protokolü, kooperatif binasında imzalandı. Yapılan protokolle Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi üyesi esnaf ve sanatkarlar ile birinci derece yakınları (çocukları için), İnci İdea Eğitim Kurumları’nın eğitim hizmetinden yüzde 15 indirimli faydalanacak.

ESNAFI KORUYAN BAKIŞ AÇISI
Eğitim hizmetinde indirim imkanı sağlayan protokolün esnafın faydasına olacağına inandığını söyleyen Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, "Kooperatif olarak, her zaman esnaf ve sanatkarlarımız ile çalışanlarımızın menfaat ve ihtiyaçlarını ön planda tutan bakış açısıyla hareket ediyoruz. Esnaf ve yakınlarının eğitim ihtiyaçlarına katkıda bulunabilmek adına kalitesine güvendiğimiz bir eğitim kurumu ile işbirliği yapmayı önemsiyoruz. Böylece daha önce de diğer eğitim kurumları ile yaptığımız eğitimde indirim imkanını genişletiyoruz. Sağladıkları indirimle esnaf ve sanatkarlarımıza destek olan İnci İdea Eğitim Kurumları yönetimine teşekkür ediyor, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KALİTELİ EĞİTİM, SEÇKİN EĞİTİM KADROSU
Özel İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İnci Kaymak Çıtak da, İnci İdea Eğitim Kurumları olarak Kurucu Müdür Mehmet Ali Kavaklı ile birlikte, kaliteli eğitim anlayışıyla, topluma faydalı nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda sürekli kendini yenileyen bir vizyona sahip olduklarını belirterek, "Eğitim, çocuklarımızın geleceği için son derece ciddi bir konudur. Biz, İnci İdea Eğitim Kurumları olarak kaliteli, birikimli ve seçkin eğitim kadromuz rehberliğinde öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun biçimde yapılandırıyor ve yeniliyoruz. Kurslarımızın fiziki mekanları, öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek materyaller ve sınıflar ile düzenlenmiştir. Protokol kapsamında ilkokul, ortaokul, lise ve mezun öğrencilerimiz için yüzde 15 indirim uygulanacaktır. Eğitimde indirim avantajı sağlayacak protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI
Yapılan konuşmaların ardından Atakum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek ile İnci İdea Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü İnci Kaymak Çıtak tarafından yüzde 15’lik indirim sağlayan protokol imzalandı.


atakum esnaf sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifiinci idea eğitim kurumlarıeğitimprotokoleğitim protokolüsamsun