Geri

Atakum'da 'Hızır Ay' Yardım Kulübü kuruldu

Atakum Hüseyin Avni Asal İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri okullarında bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla Kızılay’ın da “ Ay” hecesini birleştirerek Hızır Ay yardım kulübünü kurdu.

13:01:29 | 2021-12-26


Haberi Sesli Dinle

Atakum Hüseyin Avni Asal İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri okullarında bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla Kızılay’ın da “ Ay” hecesini birleştirerek Hızır Ay Yardım Kulübü'nü kurdu.

Hüseyin Avni Asal İlkokulu tarafından, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile okullarında bulunan ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek amacıyla kurulan “Hızır Ay” Yardımlaşma Kulübü”nün çalışma faaliyetlerinin anlatıldığı sunuma Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ve veliler katılıdı.

‘USULÜNE UYGUN OLARAK ULAŞTIRILIYOR’
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, Sosyal yardımlaşmanın öneminkinden bahsederek, “Her ayın 20’sinde toplanan gıda malzemelerinin, ihtiyaç sahibi velilere onları rencide etmeden, usulüne uygun olarak ulaştırılıyor. Ayrıca faaliyete öğrenci ve velilerinin katılımından duyduğu memnuniyetimi belirt eritmek istiyorum. Bu güzel çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”diye konuştu.

YILDIZ, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Bu yıl üçüncüsü yapılan yardım organizasyonunda temin edilen gıda malzemeleri, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik tarafından velilere takdim edildi. Kaymakam Kemal Yıldız, emeği geçenlere teşekkür ederek, programa katılan velileri ağırlamak üzere makamına davet etti.
Köksal ÖNER


hızır ay yardım kulübüatakumMehmet İrfan YetikKemal YıldızHüseyin Avni Asal İlkokulu