Geri

Atakum'da Bektaş'ın afişine çirkin saldırı

Bir süredir gece operasyonlarıyla pankartları kesilen ve afişleri yırtılan İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "Kendi yaptırdıkları anketlerle bizim kazanacağımızı anlayanlar çirkin saldırılara başladı. Gereken cevabı en güçlü şekilde 31 Mart günü sandıkta vereceğiz" dedi.

12:28:44 | 2024-03-20


Haberi Sesli Dinle

Meclis Üyesi Adayları ile birlikte pankartların kesildiği alanda açıklama yapan Mimar Adem Bektaş, "Yaptırdıkları anketlerde seçimi kazanamayacağını anlayanlar, çirkin saldırılara başvurmaya başladı. Atakum genelinde başlatılan bir operasyon ile seçim pankartlarımızı kesmeye, afişlerimizi toplamaya başladılar. Atakumluların bize gösterdiği teveccühü görenler, malesef böyle bir uygulamaya başvurmaya başladılar. Ne yapsalar boş. Atakum herşeyin farkında. Siyasi ahlaka sığmayan bu davranışı en sert şekilde kınıyorum.

Bu yarış daha adilhane ve seçim ahlakına uygun şekilde olmalı. Bu vesileyle bana destek veren hemşehrilerime de bir kez daha teşekkür eetmek istiyorum. Sizlerin desteği ile kazanacağımızı anlayanların böyle seviyesiz işlere kalkışmalarını bir nebze de olsa anlayabiliyorum. Biz onlara benzemeyeceğiz. Onların güttüğü siyaseti gütmeyeceğiz. Bizim birleştiğimiz nokta Atakum sevdamız. Bu sevdamızın gereğini yapacak ve gereken cevabı en güçlü şekilde 31 Mart günü sandıkta vereceğiz" ifadelerini kullandı.

 

 


adem bektaşatakumatakum belediyesiatakum belediye başkanı