Geri

AtaÇocuk şubelerinde karne sevinci

Atakum Belediyesi AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Mevlana, Mevlana 2 ve Atakent şubelerinde karne sevinci yaşandı. Karnelerini alan AtaÇocuklu minikler bu özel günde pasta kesip doyasıya eğlendi.

12:52:48 | 2022-06-18


Haberi Sesli Dinle

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin Atakumlu çocukların eğitime eşit biçimde ulaşıp modern eğitim sistemiyle geleceğe daha güçlü hazırlanmaları için sözünü vererek kente kazandırdığı ve gün geçtikçe sayısı artan Atakum Belediyesi AtaÇocuk Kreş ve Gündüz Bakımevlerinin Mevlana, Mevlana 2 ve Atakent şubelerinde karne sevinci yaşandı.

COŞKULU TÖREN
Kreş bahçelerinde gerçekleşen coşkulu karne törenlerinde Atakum Belediye Başkan Vekili Necmi Yazıcı, Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Şefaattin Sağdış ve veliler miniklerin heyecanına ortak oldu. Öğretmenlerinden karnelerini alan AtaÇocuk öğrencileri daha sonra hep birlikte pasta kesti. Pasta kesiminin ardından da dans edip eğlenen minikler karne sevinçlerini ebeveynleriyle paylaştı. Törende birer konuşma yapan Başkan Vekili Necmi Yazıcı ile Meclis Üyesi Şefaattin Sağdış AtaÇocuklu minikleri ve ailelerini tebrik ederek eğitim hayatlarında başarı dilerken yıl boyunca büyük bir özveriyle çalışan AtaÇocuk öğretmenlerine de teşekkür etti.


atakumatakum belediyesiatakum belediye başkanıcemil devecikreşeğitimokulataçocuk