Geri

Anneler Günü için doğaya yürüdüler

Eğitim Bir-Sen Çarşamba Şubesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Mahmur Dağı Kampı'na 'Doğa Yürüyüşü ve Piknik' organizasyonu' düzenledi.

12:46:47 | 2022-05-15


Haberi Sesli Dinle

Organizasyon için bir ay öncesinden çalışmalarına başladıklarını ve kadın komisyonu sonunda katılımcıların memnun kalacağı etkinlik için bir araya geldiklerini vurgulayan Eğitim Bir-Sen Çarşamba ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, “Üyelerimizi önemsediğimizi ve değer verdiğimizi göstermek adına program düzenledik. Hatıralarında güzel bir anı olarak kalsın istedik.8 Mayıs'a Anneler Günü’ne planladığımız bu etkinliği olumsuz hava şartları nedeniyle ancak bugün yapabildik” dedi.

‘KEYİFLİ VE GÜZEL BİR ETKİNLİK OLDU’
Yaklaşık 7 kilometrelik doğa yürüyüşünün ardından katılımcılara ikramlarda bulunulduğunu hatırlatan Eğitim Bir-Sen Çarşamba ilçe Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Demir, “Bayan üyelerimiz ve kıymetli evlatları, ikramların ardından oyunlar oynayıp ödüllü yarışmalar yaptılar. Keyifli ve güzel bir etkinlik oldu. Programa Çarşamba Eğitim bir-sen İlçe yönetimi, Kadın Komisyonu, Memur Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi Yıldız, Şube Başkan Vekili Sayın Ömer Yasan ve Şube Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Sofuoğlu ‘da katıldığı organizasyonu kusursuz bir şekilde planlayan Kadın Kolları Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Kar Zorlu ve yönetimi Esra Kaya, Nilgün Oral, Sündüs Katoğlu, Duygu Şimşek, Zeynep Küçükkazdal ve Alime Demir'e tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum ”şeklinde konuştu.

‘BU YOLDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ’
Önemli bir organizasyonu altına imza attıklarını işaret eden Demir, “Yürüyüş esnasında güzergahda rehberlik eden Talip Zorlu ve Cemal Zorlu'ya, organizasyonda ve ikramlarda yardım eden Eğitim Bir-Sen Çarşamba Yönetimi Sinan Işıtan, Salih Altay, Mehmet Karakaş, Muammer Küçükkazdal, Hasan Sevinç, Kazım Calap ve Abdurrahman Efendioğlu’na ayrıca Memur Sen Samsun İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamdi Yıldız’a, Eğitim-Bir-Sen Şubesi Başkan Vekili Sayın Ömer Yasan ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Yardımcısı Sayın Hamza Sofuoğlu'na katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Etkinliğimiz için bu güzel tahsisi bizlere tahtsız eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir'e Eğitim Bir-Sen Çarşamba ilçe Yönetimi adına şükranlarımı sunuyorum ”diye konuştu.
Köksal ÖNER


Eğitim Bir Sençarşambakadınanneanneler günümahmur dağı