Geri

Alperen Ocakları'ndan nefes kesen turnuva

Alperen Ocakları Samsun Şubesi tarafından Liseler Arası Şehit Eren Bülbül Futbol Turnuvası düzenlendi. 12 takımın yer aldığı turnuva sona erdi.

13:24:17 | 2022-06-21


Haberi Sesli Dinle

Samsun'da, Alperen Ocakları tarafından düzenlenen Liseler Arası Şehit Eren Bülbül Futbol Turnuvası sona erdi. 12 takımın mücadele ettiği ve heyecanlı müsabaların oynandığı turnuva sonunda şampiyon takıma kupası ve katılan takımlara teşekkür belgesi verildi. Kupa törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, BBP Y.İ.K Üyesi ve Alperen Ocakları Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Karabacak, Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ali Can Kocaman, BBP Samsun İl Başkan Vekili Baki Öztürk de katıldı.

Kupa törenide konuşan Alperen Ocakları Samsun İl Başkanı Muhammed Furkan Taş, ”Şehitlerimizin ismini yaşatmak, onlara olan vefamızı göstermek, gençlerimize onları unutturmamak için bu organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun da dediği gibi şehit vermekten daha acı birşey varsa o da şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır. Alışmayacağız, kinimizi her daim diri tutacağız. Unutulmamalıdır ki biz Alperenler liderini ve ağabeylerini şehit vermiş bir hareketin mensuplarıyız. Ülkücü Hareket'in vefalı liderinin evlatları olarak vefamızı yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Şehitlerine, Bayrağına, namusuna sahip çıkacak, şuurlu bir gençlik yetiştirmeyi kendilerine şiar edindiklerini belirten Taş, "Vatan uğruna can vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Liseler Arası Şehit Eren Bülbül Futbol Turnuvası Final Maçımıza teşrif eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a, BBP Y.İ.K Üyesi ve Alperen Ocakları Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Karabacak'a, Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkan Yardımcımız Ali Can Kocaman'a, BBP Samsun İl Başkan Vekili Baki Öztürk'e İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman'a bizlerden desteğini esirgemeyen BBP Samsun İl Başkanımız Ünsal Tokuç'a, bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan şehitlerimiz Mümin Çarkçı, Muhammed Salih Kanca, Tayfun Pekel, Atakan Arslan, Caner Mayendağı, Gökhan Vardaroğlu'nun çok kıymetli aileleri başta olmak üzere dostluk ve kardeşlik timsali 12 takımımıza teşekkür ediyor, Şehit Ersan Sancı takımımızı gönülden tebrik ediyorum” diye konuştu.

 


alperenalperen ocaklarımuhsin yazıcıoğlueren bülbülfutbol turnuvasıfutbolşehit