Geri

Alperen Ocakları'na Samsunlu Genel Başkan Yardımcısı

Samsun Alperen Ocakları İl Başkanı Ali Can Kocaman, Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı'nda Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

14:57:33 | 2021-12-13


Haberi Sesli Dinle

Alperen Ocakları'nda yeni yönetim açıklandı. Samsun Alperen Ocakları İl Başkanı Ali Can Kocaman, Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Basın, Yayım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Yeni görev dağılımı sonrası konuşan Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Genel Başkanı Samet Bağcı, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadarki iki yıllık süreçte; Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı genel merkez yönetim kurulu olarak, elimizden geldiği kadar devraldığımız bayrağı ileriye taşımaya gayret gösterdik" dedi.

KAN TAZELEME
Teşkilatların, devlet ve millet için güzel hizmetlere imza attığına dikkat çeken Bağcı, "Tabiki bu kadar zor şartlar içerisinde verilen bu ağır mücadeleler, belirli bir süreden sonra yorgunluklara sebep olabiliyor. Bu kapsamda da, her sene başı, yani yıl bazlı olarak da gerekli gördüğüm durumlarda, arkadaşlarımla da istişare ederek kendi yönetimimde bir kan tazeleme yahut değişiklik yapmayı doğru gördüğümü belirtmiştim. Sonuç itibariyle bizlerin gözünde bu bir bayrak yarışı. Kimi zaman sahadayız, kimi zaman yedek kulübesinde dinlenmede. Bazen enerjisi taze ya da dinlenmiş arkadaşlarımızın katacağı fayda bizlerden daha fazla da olabilmekte. Bu itibarla, görevi devreden tüm başkanlarımıza bu bir sene boyunca gösterdikleri emek, çaba ve mesaileri için şahsım ve teşkilatlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki bir senenin geçirmiş olduğumuz bir seneden daha dolu, daha güzel, daha verimli ve daha çok hizmetle geçmesi ümidiyle yeni yönetim kurulumuzun camiamıza, vatanımıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.


alperen ocaklarıali can kocamansamet bağcı