Geri

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’na Samsun’dan aday

Samsunlu iş insanı Murat Bahadır, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kuruluna aday oldu. Bahadır, “Türkiye-Almanya arası sosyoekonomik kalkınmada etkili rol oynamak için bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım” dedi.

10:59:50 | 2022-09-14


Haberi Sesli Dinle

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 29 Eylül 2022 tarihinde saat 16:00’da gerçekleştirilecek Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK Türkiye) Genel Kurul Toplantısı’nda, odanın yönetim kuruluna Samsun’dan aday çıktı. Samsunlu iş insanı Murat Bahadır, Murat Bahadır Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kuruluna aday olduğunu duyurdu.

“SORUMLULUK ÜSTLENMEYE HAZIRIM”
Yüksek teknoloji cerrahi ekipman ihracatı yapan Stuttgart-Almanya merkezli ‘SHARPLINE Surgical Technologies GmbH’ adlı şirketin ve aynı zamanda Samsun şubesinin de sahibi olan Murat Bahadır, adaylığıyla ilgili açıklama yaptı. Murat Bahadır, şunları şöyledi: “Almanya’da aldığım disiplinle, iki farklı kültürünün sentezi ile her iki ülkeyi birbirine bağlayan olan Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev almak benim için bir gurur kaynağı olacaktır. 2025 yılına kadar inovatif teşvik edici AHK çalışmaları ile sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlamak ve bölgemizin sosyoekonomik kalkınmasında etkili rol oynamak için bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım.”

MURAT BAHADIR KİMDİR?
1974 Almanya Manhheim doğumlu Murat Bahadır, Geofizik mühendisliği ve Uluslararası Ticaret Yüksek Lisans, İş idaresi eğitimlerini Türkiye ve İngiltere’de tamamlamıştır. Stuttgart Almanya merkezli firma SHARPLINE Surgical Technologies GmbH adlı şirketin Samsun şubesinin (almanyadaki sirketinde sahibi) sahibi olan Bahadır, Samsun’da yaşamaktadır.


samsunalmanalmanyabahadırmurat bahadır