Geri

Aksu: AK Parti gönüllerin partisidir

'Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e ikinci buluşmasında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Hep omuz omuza yürüyen her bir mensubu çok değerli bir teşkilata sahibiz. Mayasında vefa olan, sevgi olan, birlik olan, beraberlik olan, samimiyet olan hizmet olan, gayretle çalışmak olan AK Parti gönüllerin partisi, milletin kendisidir" dedi.

10:35:02 | 2022-02-19


Haberi Sesli Dinle

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e buluşmalarının ikincisi gerçekleştirildi. Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenen programa AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, kuruluştan bugüne görev yapan Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

DAVETLİLERİ SELAMLADILAR
Yoğun katılımla coşku içerisinde geçen buluşmada İl Başkanı Ersan Aksu, Milletvekilleri Demircan, Köktaş ve Kırcalı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, salonu gezerek davetlileri tek tek selamladılar.

DEĞERLİ BİR TEŞKİLATA SAHİBİZ
'Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e vefa buluşmalarının ikincisini gerçekleştirdikleri ve birlik beraberlik içerisinde yola devam ettiklerini ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "AK Parti kadroları ülkemiz için, milletimiz için şehrimiz için ilk günden itibaren canla başla gecesini gündüzüne katarak çalıştı, çalışmaya devam ediyor. İşte bu nokta da partimizin kuruluşundan bugüne hizmetten geri durmamış, ne görev verilirse elini taşın altına koyarak çalışmış, hep omuz omuza yürüyen, her bir mensubu çok değerli bir teşkilata sahibiz. Allah birlik beraberliğimizi daim eylesin. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

KAZANDIRACAĞIMIZ DAHA ÇOK ESER VAR
Başkan Aksu, sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti'nin mayasında vefa vardır, sevgi vardır, birlik vardır, beraberlik vardır, samimiyet vardır, hizmet vardır, gayretle çalışmak vardır. AK Parti gönüllerin partisi, milletin kendisidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gidecek daha çok yolumuz, ülkemize kazandıracağımız daha çok eserler var. Hep birlikte gönülleri fethetmeye, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına devam ediyor, hizmet aşkıyla inançlı ve kararlı adımlarla 2023'e gidiyoruz."

 


ak partiak parti il başkanıersan aksucumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan