Geri

AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Adayı Halit Doğan

AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adaylığı günler öncesinden konuşulan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan'ın aday olduğunu resmen açıkladı.

11:54:11 | 2024-01-07


Haberi Sesli Dinle

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim yaklaşırken, AK Parti bugün aralarında İstanbul’un da bulunduğu 26 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı.

Buna göre günler öncesinden aday olduğu ve Tanıtım Toplantısı'na davet edildiği öğrenilen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Merkezi yönetimde ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri belediyelerdeki başarılarla taçlandırmadan Türkiye Yüzyılı hedefimizin eksi kalacağına inanıyoruz. Muhalefet partilerindeki belediyelerin kötü yönetilme faturalarını yeri geldiğinde biz ödemek zorunda kalıyoruz. Kendini değil kentini düşünen kendi hayatını değil halkın hayatını kolaylaştıran kendi bireysel amaçlarının değil şehrinin ve orada yaşayanların gündemi ile yatıp kalkacak belediye başkan adayları ile milletimizin karşısına çıkıyoruz.” dedi.


halit doğansamsunsamsun büyükşehirbelediye başkanıcumhurbaşkanırecep tayyip erdoğançarşamba belediye başkanı