Geri

AK Parti Danışma Meclisi toplandı

AK Parti 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Mustafa Demir, 2023 hedefleri kapsamında azim ve kararlılık ile inandıkları yolda yürümeye devam ettiklerini söyledi.

13:10:46 | 2021-12-04


Haberi Sesli Dinle

AK Parti 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı geniş bir katılımla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Mustafa Demir, 2023 hedefleri kapsamında azim ve kararlılık ile inandıkları yolda yürümeye devam ettiklerini söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın 86. İl Danışma Meclisi Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde yapıldı. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve il ve ilçe yönetimleri ile partililer katıldı. Toplantıda, teşkilat çalışmaları ile yatırımlar konuşuldu.

KARARLILIK İLE YÜRÜYORUZ
Toplantıda yaptığı konuşmada il genelinde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "2023 hedeflerimiz kapsamında azim ve kararlılık ile inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz" dedi. AK Parti 86. Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısını büyük bir kucaklaşma ile gerçekleştirdiklerini belirten Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da, "Teşkilatlarımız büyük bir özveri içinde aziz halkımız ve ülkemiz için var gücüyle çalışıyor. İstişare ortamında en iyi hizmet hedefiyle bir çok konu başlığını görüştük" dedi.

İNSANLARIMIZI FERAHLATACAĞIZ
AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, "Üretenin ve istihdam sağlayanın daima yanında olacağız. Düşük faizle yanında olacağız. Asgari ücreti, kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek, dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız" ifadelerini kullanırken, toplantıya koordinatör olarak katılan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü olarak katıldığı Samsun İl Danışma Meclisi Toplantısının yoğun bir katılım ve coşkulu bir atmosferde gerçekleştiğine dikkat çekti.

SAHİLDE YÜRÜYÜŞ YAPTILAR
Toplantının ardından AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu Atakum sahilinde yürüyüş yaptı, vatandaşlarla sohbet etti.


mustafa demiryusuf ziya yılmazorhan kırcalıersan aksunazım mavişak partidanışma meclisiatakum