Geri

AK Parti Atakum'da buluştu

Atakum’da görev yapan AK Partili Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Belde ve İlçe Başkanları ile teşkilat mensupları 'Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e başlığı altında düzenlenen 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda bir araya geldi.

12:38:19 | 2022-09-25


Haberi Sesli Dinle

Yapılan topaltının önemini hatırlatan AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, “Geçmiş dönemlerde elini değil gövdesini taşın altına koyarak teşkilatımız bünyesinde aktif olarak görev yapmış olan ve davetimize icabet ederek bu akşam salonumuzu büyük bir coşku içerisinde hınca hınç dolduran teşkilat mensuplarımıza, Geçmiş Dönem Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Belde Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize ve Belediye Başkanlarımıza şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

‘YOL HARİTAMIZI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ÇİZDİ’
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde kurulduğu günden bu yana parti mensuplarının omuzlarında yükselen sancağı bugün bütün unsurlarıyla çok daha yukarılara taşıma bilinciyle AK siyaseti sahaya yayma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Köstek, “Biz büyük bir aileyiz. Dünüyle bugünüyle hep birlikte bir anlam ifade ediyoruz. Geçmişten aldığımız güç ve geleceğe olan inancımızla birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği istikamet üzere emin adımlarla 2023 hedeflerimize doğru yol almaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

PROGRAMA MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANLAR KATILDI
AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na eski Sağlık Bakanı ve Milletvekili Ahmet Demircan, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanı Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Geçmiş Dönem İlçe Başkanları Hüseyin Dereli, Ömer Faruk Şahin, Haluk Köksoy, Geçmiş Dönem Atakum Belediye Başkanları İshak Taşçı ve Adem Bektaş, Kurupelit Belde Belediye Başkanı Turan Çakır,Geçmiş Dönem Belde Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile geçmişte aktif görev almış teşkilat mensupları katılım sağlandı

Haber: Köksal ÖNER


ak partisamsunatakum