Geri

Adem Güney: Sosyal belediyeciliği Samsun'a tanıtacağız

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, “Sosyal belediyeciliğin ne olduğunu Samsun’a tanıtacağız. Milletimizin derdi bizim derdimizdir" diyerek, toplumun her kesimi için özenle hazırlanmış projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

11:52:31 | 2024-01-27


Haberi Sesli Dinle

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Adem Güney, Samsun Güsan Sanayi esnafıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Güney burada esnaf ile yaptığı sohbetlerde, “Su fiyatlarında yüzde 50 indirim ve emeklilere özel destekler gibi sosyal yardım programlarının yanı sıra, şehir içi trafik sorunlarına yönelik altyapı gelişimleri ve kentsel dönüşüm projeleriyle Samsun’da Milli Görüş Belediyeciliğinin en güzel örneklerini hayata geçireceklerini kaydetti.

Güney şöyle devam etti, “Milli Görüş Belediyeciliğinde tütmeyen ocak, kaynamayan tencere kalmayacak. Hak ve adaletin her zaman üstün tutacağız, daima dürüst, daima güvenilir ve daima şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyeceğiz. Salonlarda kapalı toplantılarda başka açık hava toplantılarında başka konuşmayacağız. İhtiyaç sahiplerine toplu taşımada kullanılmak üzere ücretsiz Refah Kart, her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında 400 TL doğal gaz desteği vereceğiz.

SAMSUN ÖĞRENCİ DOSTU BİR ŞEHİR OLACAK
Samsun Öğrenci dostu bir şehir olacak. Öğrenci lokantaları açacağız. Öğrencilerimize ücretsiz Wİ - Fİ hizmeti vereceğiz. Ayrıca, üniversite öğrencilerine her ay 60 binişlik ücretsiz REFAH Sam Kart vereceğiz. Bu adımların, öğrencilerin eğitim hayatlarını kolaylaştırmayı ve ekonomik yüklerini hafifleterek Samsun’u öğrenci dostu bir şehir haline getirmeyi hedefliyoruz.

YOLSUZLUKLARLA MÜCADEDE KARARLIYIZ
Yalansız, dolansız, talansız bir belediye olacağız ve rüşveti kökünden kazıyacağız. Kentsel dönüşümü gerçekleştireceğiz ancak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasına izin vermeyeceğiz. Kentsel dönüşümde şeffaf, adil, kararlı ve hızlı olacağız. Köylerde seracılığı teşvik etmek için Tarım A.Ş’leri kuracağız. Üreticilerimize alım garantisi sunarak tarımsal üretimi teşvik edeceğiz. Şehrimizin trafik akışını hızlandıracak ve daha etkin bir ulaşım ağı oluşturacak projelerimiz de var.

TRAFİK SORUNU BİZİMLE TARİH OLACAK
Şehre yürüyüş ve bisiklet yolları ekleyerek, vatandaşların sağlıklı hayat tarzlarını destekleyerek ve farklı ulaşım seçeneklerini çeşitlendirmeyi hedefleyeceğiz. Samsun İstanbul vapur hatlarını önce turizm hedefli sonra da yolcu taşımacılığı için bir alternatif haline getireceğiz. Park sorununu çözerek şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltmayı planlıyoruz. Samsun'da toplu taşıma sefer sayıları ve güzergahlarını arttıracağız. Tramvay ve otobüs hizmetlerimizi genişleterek vatandaşlarımıza daha konforlu bir seyahat imkanı sunacağız. Ayrıca, Hafif Raylı Hattın devamı olarak ilk aşamada Samsun-Taflan-19 Mayıs-SAMÜ Kampüsü arasında ve Tekkeköy-Havaalanı güzergâhında yeni metrobüs hatları yapacağız. Yeni hatlarla, şehir içi ulaşımın daha verimli ve hızlı hale gelmesi hedefliyoruz.”


adem güneyyeniden refah partisisamsunsamsun haberlerisamsun büyükşehir