Geri

Adem Bektaş'tan Kent Meydanı yıkımına tepki

Atakum kent meydanının usulsüz bir şekilde yıkılmasına tepki gösteren İYİ Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, "Yeşil hassasiyeti güzellemesiyle kentimizin en önemli değerlerinden birinin yok edilmesine müsade etmeyeceğiz. Burada gerçekleştierceğimiz kompleks proje ile Atatürk Kent Meydanını ilçemize kazandıracağız" dedi.

10:16:39 | 2024-03-13


Haberi Sesli Dinle

ATATÜRK MEYDANI OLACAK
Atakum Kent Meydanının yeşil hassasiyeti güzellemesiyle yok edilmek istendiğini ifade eden Adem Bektaş, "Yerin altına 2 kat otopark, 1 kat da kapalı pazar yeri olmak üzere 3 katlı bir poje geliştirdik. Üzerini de Atakum'a yakışır, sosyal donatılarıyla Türkiye'nin en prestijli kent meydanlarınan biri olacak şekilde planlıyoruz. Adı da Kurtuluş Meşalesinin yakıldığı şehrimize yakışır bir şekilde, Atatürk Meydanı olacak. Büyükşehir Belediyesinin, seçime 20 gün kala, yetiştiremeyeceği bir projeye başlamasına anlam veremiyorum. Atakum'u Atakumluların planlaması gerekir. Bu meydanı planlayacak olan Atakum Belediye Başkanlığıdır. Bu kentin yanlış planlamalarla kaybedecek tek bir günü bile yok" diye konuştu.

MÜSADE ETMEYECEĞİZ
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Atakum Kent Meydanının yıkılmasına tepki gösteren İYİ Parti Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Atakum Kent Meydanına yürüyerek çalışmalara tepki gösterdi. Atakum'un kazanımlarının bir bir yok edilme tehlikesinde olduğunu ifade eden Bektaş, "Atakum'a hep beraber sahip çıkacağız. Başka Atakum yok. Atakum'un yanlış planlamalarla, yanlış icraatlerle kaybedecek bir günü bile yok. Yeşil hassasiyeti güzellemesiyle kentimizin en önemli değerlerinden birinin yok edilmesine müsade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ATAKUM'A SAHİP ÇIKACAĞIZ
Atakum'un değerlerinin yok edilmesine göz yummayacaklarını belirten İYİ Parti Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Atakum, çok yakında Samsun'un merkezi olacak. Çok yakında nüfusumuz İlkadım ilçesinin nüfusunu geçecek. Böyle bir kentin kent meydanının botanik bahçe yapacağız denilerek, yeşil hassasiyeti güzellemesiyle yok edilmesi kabul edilemez. 'Atakum'a sahip çık' sloganıyla sürdürdüğümüz seçim sloganımızın ne kadar doğru bir anlam taşıdığını bugün daha net görüyoruz. Bugün burada tekrar ifade ediyoruz. Atakumlu hemşehrilerimi bu kente sahip çıkmaya davet ediyorum. Kentimizin kazanımlarının bir bir yok edilmesine karşı tek ses, tek yürek bir tepki koymamız lazım" şeklinde konuştu.

 


adem bektaşatakumatakum belediyesiatakum belediye başkanı